Cautare

7311 de rezultate pentru "martis biatrice avocst specializat in drept penal" (3.44 secunde)
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Imediat, crima s-a transformat dintr-un caz penal, intr-un simbol politic. Pentru cineva, atentatul terorist a devenit un semn ca pericolul factorului islamic devine tot mai periculos, iar altii s-au grabit sa declare victimele drept martiri ai libertatii de exprimare, martiri ai civilizatiei.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Intr-un stat de drept, oricarei persoane trebuie sa i se garanteze o serie de aspecte care tin de siguranta, libertatea si insasi viata persoanei respective.
Pentru ca traim o epoca de degradare morala si sociala fara precedent in istoria noastra.
In urma cu cativa ani, America era desemnata drept cea mai periculoasa regiune din lume pentru practicarea jurnalismului, din cauza luptelor de gherila din Columbia, urmata indeaproape de Afganistan. In studiul de anul trecut, suprematia era detinuta de Irak.
Consilierul Dimiccoli este specializat in consultanta, asistenta si intermediere pentru firme mici si mijlocii in materie de proiecte cu finantare din fonduri structurale europene. Scopul vizitei la Satu Mare a fost gasirea de oportunitati de afaceri pentru investitorii italieni atit in domeniul agricol cit si in domeniul industrial.
Expertii europeni au cerut ca "Romania sa accelereze eforturile de a intari capacitatea administrativa a autoritatilor din domeniul mediului, la toate nivelurile", se arata intr-un comunicat al deputatului PSD Daciana Sarbu, observator in Legislativul european.
Popescu anunta in anul 2010 descoperirea unui nou tip de celule, cunoscute sub denumirea de telocite.
Dimitrie Gerota, ne-a acordat in exclusivitate un interviu, inainte de acest eveniment editorial, in care relateaza, in premiera, cum a intrat in posesia unor documente unice, care l-au convins sa se aseze la masa de lucru pentru a scrie valoroasa monografi Profesor Doctor Dimitrie Gerota.
French este un psiholog britanic specializat in psihologia credintelor si experientelor paranormale, precum si in domeniile cunoasterii si emotivitatii. Este seful unitatii de cercetare in psihologia anomaliilor de la Universitatea din Londra, Colegiul Goldsmiths, si apare in mod regulat in mass-media ca expert in testarea cazurilor pretins paranormale.
Tone de documente desecretizate, mai ales in ultimii ani, stau marturie ca, in aceasta perioada, nenumarate proiecte, majoritatea secrete, ale structurilor militare ale marilor puteri, dar si din alte tari, au fost consacrate culegerii si investigarii cazurilor raportate.
Seful Executivului a subliniat ca este vorba despre o initiativa a ministrului Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale, Paul Pacuraru, demarata in urma cu doar doua luni, si a multumit BOR si Patriarhului pentru asumarea unei astfel de responsabilitati sociale.
Pe site-ul Inpolitics, sunt avansate cateva idei sub semnatura lui Bogdan Tiberiu Iacob, pe care le reproducem in continuare, despre esecul lui Traian Basescu in relatia cu Statele Unite ale Americii, in cei 5 ani ai mandatului sau de presedinte.
Cabat sustine ca agentii fiscului au in calculator date precise despre evaziune, dar se fac ca n-o observa. In opinia sa, atata vreme cat exista coruptie la nivelul organelor fiscale, masurile fiscale ale guvernului sunt total ineficiente.
Senatorul ILIE SARBU, liderul Grupului Parlamentar PSD+PC, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Pilotii orbi" pun alte biruri grele pe capul romanilor. Puteti citi in continuare textul declaratiei.
Ioana Petrescu, consiliera lui Victor Ponta pe combaterea evaziunii, a fost nominalizata de premierul Victor Ponta pentru functia de ministru al Finantelor in locul lui Daniel Chitoiu. In varsta de 34 de ani, Ioana Petrescu este specialista in economie cu doctorat si un masterat obtinute la Universitatea Harvard.
Soarta societatii Tractorul va fi decisa abia dupa Anul Nou pentru ca Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului (AVAS) nu a chemat la negocieri ofertantii pentru privatizare nici in aceasta saptamana.
In plin sezon estival, preturile la imobiliare, atat la Constanta, cat si in sudul litoralului, au explodat pur si simplu, atingand cel mai mare nivel inregistrat vreodata in zona.
Tocmai de aceea, din ce in ce mai multi afaceristi romani elaboreaza si sunt mereu in cautarea unor idei viabile, care sa prinda la publicul larg si acum, dar in special pe viitor.
google-analytics.com